Nou lieve mensen,

We zijn weer op zee. Om 09.00 waren we los en op weg naar de havenmeester en de dieselpomp. Uitklaren was twee minuten en we hadden vanaf Bermuda maar 150 liter diesel verbruikt. Jammer genoeg was de tank van het pompstation net gevuld. Daarom moesten we een uurtje wachten om die tank tot rust te laten komen. Maar om 10.20 waren we echt weg.
Er is een rustig NNW windje. We motorren hoog aan de wind om de westpunt van het eiland Sao Jorge en Paula roept net dat ze de Genua gaat bijzetten. Dan kan de motor uit. Na het passeren van Sao Jorge is het koers NO voor 1220 mijl naar Cape Lizard, vlak voor Falmouth. We denken er een dag of negen over te doen.
Het ziet er naar uit dat we redelijk weer houden met veel W en NW wind. De depressies gaan noord langs en zijn op dit moment niet erg krachtig. Maar we hebben voor het eerst de lange broek aan en ons zeiljack.

We sturen elke dag een positierapport naar Arie Petrus, Fons en naar Roy, dus als jullie willen weten waar we ongeveer zitten kan je hen even mailen. Of je moet ons even laten weten dat je ook de dagelijkse PosReps wilt ontvangen.

Liefs van Pater en Paula